ראשי

שת"פ בין הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים לבין התאחדות הסטודנטים בישראל

הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים והתאחדות הסטודנטים בישראל באמצעות קבוצת "אינטלקט" יוזמות מבצע שמטרתו קידום והעלאת המודעות למשמעויות ולתוצאות של נהיגה תחת אלכוהול בקרב ציבור הסטודנטים בקמפוסים אקדמיים שונים (אוניברסיטאות ומכללות) ברחבי הארץ.

במסגרת המבצע יערכו הרשות וההתאחדות תחרות נושאת פרסים בקרב ציבור הסטודנטים, לעיצוב כרזה שמטרתה קידום ופרסום המאבק כנגד נהיגה תחת השפעת אלכוהול.

סטודנטיות/ים המעוניינות/ים להשתתף בתחרות, ידפיסו את הטופס הנ"ל, וישלחו בדואר את הטופס החתום + הכרזה, למשרדי התאחדות הסטודנטים בישראל, רח' דרך השלום 7 א', תל אביב.

הורדת הטופס לחצו פה

לכבוד

התאחדות הסטודנטים בישראל

הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים

קבוצת אינטלקט בע"מ

א.ג.נ

כתב ויתור זכויות יוצרים

אני הח"מ מאשר ומסכים בזאת כדלקמן:

1. אני מוסר לכם בזאת כרזה בעיצובי ובהכנתי לשם הכללתה בתחרות הכרזות הנערכת על ידכם בנושא איסור נהיגה תחת השפעת אלכוהול.

2. אני מאשר/ת בזאת ונותן/ת הסכמתי לשימוש בכרזה/עבודה שהכנתי בנושא אלכוהול ונהיגה במסגרת תחרות כרזות מטעם הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים והתאחדות הסטודנטים בישראל.

3. ידוע לי ואני מסכים/ה כי תוכלו לשלב את הכרזה/עבודה. כאמור גם בתערוכה נודדת שתתקיים בקמפוסים שונים בארץ ובכל מסגרת אחרת שבה תבחרו להציב את הכרזה/עבודה וכן מסכים/ה כי תעשו שימוש בכרזה כולה ו/או חלקה לכל שימוש אחר במסגרת המבצע ו/או לאחריו.

4. ידוע לי ואני מסכים/ה כי שימוש בכרזה/עבודה בתערוכה אינו מהווה התחייבות מצידכם כי יעשה שימוש בכרזה/עבודה לצורך הפרסום כאמור ו/או כי הכרזה/עבודה שהשתתפו בתחרות יתפרסמו בכל דרך שהיא והקביעה אילו מבין הכרזות/עבודות יכללו בפרסום מטעמכם, נתונה להחלטתכם ושיקול דעתכם הבלעדי.

5. אני מאשר/ת ומסכים/ה כי מלוא זכויות היוצרים ו/או זכויות הבעלות ו/או השימוש ו/או הניצול של הכרזות/עבודות ו/או כל חלק ממנה ניתנות לכם ללא הגבלה.

6. אני מסכים/ה ומאשר/ת כי לא תשולם לי כל תמורה בכסף ו/או בש"ע בגין הכרזות/עבודות ו/או השימוש בתמונות על ידכם ו/או בגין ויתור על זכויות יוצרים בכרזה על ידי לטובתכם.

בכבוד רב,

שם הסטודנט/ית: _________________________________________________________

שם המשפחה: ___________________________________________________________

ת.ז: __________________________________________________________________

כתובת: _______________________________________________________________

טלפון: ________________________________________________________________

דואר אלקטרוני: _________________________________________________________

מוסד לימודים: __________________________________________________________

חתימה: _______________________________________________________________